Mobles: esperem un nadó!

003

Quin estil preferíeu?

Minimalista?  Eclèctic? 

Ens agrada el color, ja que farà que l’habitació més alegre?

 Per evitar exagerar amb l’essencial, pinteu una o dues parets amb un el to escollit i deixeu les altres tres parets blanques, perquè que seran els mobles els que definiran l’estil d’una habitació infantil

002
El tercer element és sorprenentment la catifa, perquè és el lloc on el nadó passarà gran part del seu temps, fins i tot amb els pares, jugar i passar l’estona ; voleu una petita catifa, o una que cobreix tota la superfície de l’habitació?

 Quins colors han de tenir la catifa?

Atreviu-vos a que sigui un element fort, pel que pot ser l’únic a l’habitació, ja que té una força magnètica i atractiva estètica .

001

L’element de ser elegit amb cura (abans dels mobles, és clar) és l’il·luminació, que ha de tenir una doble funció: la de la llum per dia, i que en lloc de la li · il·luminació sense molestar la foscor nit.

Per aquesta raó, seria millor per equipar la sala amb una bella llum de peu per a la primera funció i un llum de taula per al segon, de manera que quan atengueu al seu fill durant la nit, no enlluernareu a la criatura.  les cortines i el tema de llit amb els colors de les parets i la catifa, i l’habitació estarà complet i llesta.

Això no vol dir, però, que, a l’espera de la seva arribada, mare i pare no poden de tant en tant afegir algun detall que el fa més únic i acollidor!

Tens preparada l’habitació del teu nadó?
Vols ensenyar-nos-la?
COMPARTE ESTE ARTÍCULO

, , ,

Comments are closed.

© 2023 Blog Mobiprix. All Rights Reserved.

Todas las marcas y logos están registradas. Mobiprix no se hace responsable de las opiniones vertidas en artículos y comentarios