Mobles: Fusta per fer llar

fusta-per-decorar-featured

Trucs per il·luminar una estança fosca

La il·luminació d’una habitació és bàsica a l’hora de decorar-la. Un dormitori amb poca llum decorat de manera incorrecta farà que tinguem un espai fosc i poc acollidor.

fusta-per-decorar-05

Pintura 

Primordial pintar en tons clars. El blanc és el que més lluminositat li donarà a l’espai si bé també pots optar per algun to pastel molt claret. Els colors càlids donen sensació d’omplir l’espai, mentre que els tons freds aporten una sensació d’espai obert i frescor.

Miralls 

Si els poses al davant de la finestra, aportarà llum a l’estada. També pots situar algun mirall al davant d’un llum, ja que causarà un efecte molt semblant.

fusta-per-decorar-02

Mobles 

L’elecció dels mobles del dormitori o el menjador tindrà una repercussió directa en la decoració d’una estada amb poca llum. Aconsellem apostar per un estil minimalista, amb pocs mobles i que no siguin voluminosos. Els mobles de línies rectes i simples de colors clars aportaran sensació d’amplitud a l’habitació.

fusta-per-decorar-04

Sòl 

El sòl altra de les claus per fer-la més lluminosa. Fusta fosca, pissarra o gres en tons negres farà que l’estada tingui poca llum. Per contra, una fusta de colors clars la distribuirà.

fusta-per-decorar-03

Cortines 

En lloc d’utilitzar cortines, per decorar una habitació amb carencia de llum optem per estors permet que la llum traspassi amb més facilitat.

Complements 

Els accessoris també poden ser claus a l’hora de convertir una estada fosca en una plena de llum. El punts de lluminositat poden provenir de coixins o catifes de colors clars o quadres de colors vius.

fusta-per-decorar-01

Al llit, decanta’t per tons que vagin consonància amb la resta de l’habitació.

Qué t’ha semblat aquest article?

Tens alguna recomanació a afegir sobre decorar amb fusta?

COMPARTE ESTE ARTÍCULO

, , , , ,

Deja un comentario

Sin comentarios aún.

© 2023 Blog Mobiprix. All Rights Reserved.

Todas las marcas y logos están registradas. Mobiprix no se hace responsable de las opiniones vertidas en artículos y comentarios