Mobles: decoració i quadres

matisse_1

Mobles decoració i quadres amb Mobiprix

Portem un article molt interessant sobre un tema a tenir present, mobles decoració i quadres.

Perquè un quadre s’integri en la decoració d’una estada, considerarem varis factors, com el seu contingut, el marc i com es subjecta.

Per decorar una llar amb quadres, fotografíes o tapiços,  tindrem en consideració les característiques del que volem exposar i l’estil de l’estança on va destinat, amb la finalitat que s’integrin en la decoració general. Et fem 5 cèntims respecte la importància de l’elecció i disposició adequada dels quadres, els marcs i les tècniques per a penjar-los perque sàpigues més sobre mobles decoració i quadres.

Aquella fotografía dels àvis, els dibuixos dels fills pintats amb marcs peculiars… Per bell (o intrigant, simbòlic, etc) que sigui un quadre, no quedarà bé a tot arreu. Perquè s integri tindrem en compte el propi contingut del quadre. No tot val quan es tracta de mobles decoració i quadres.

 

Saber-ne sobre mobles decoració i quadres

Una obra d’art modern és molt més correcta per a una estada de disseny contemporani que per a una de tall clàssic. I si ens fa molta il·lusió aquella pintura figurativa, com  oli d un paisatge o una natura morta, que ens porta records, doncs l emmarcarem amb un format modern i el combinarem amb un moble versàtil.

Saber-ne sobre mobles decoració i quadres

 

 

 

També els  tenen un paper fonamental. Les tendències més actuals imposen marcs petits, de línies simples, si es tracta d un marc  amb corbes i ondulacions, sovint de color daurat, que eren freqüents dècades i segles enrere serà un bon complement per un moble de línies simples.

Fins la tècnica que s’empri per penjar-lo influirà en l’efecte que l’obra generi. Com veieu te el seu misteri això dels mobles decoració i quadres. No és igual si el ganxo queda ocult pel mateix quadre, que si es veu per sobre del marc que transmet una sensació molt més casolana . Coneixeu les tècniques per sostenir quadres basades en fils que pengen del sostre? Són sistemes molt emprats en galeries d’art.

Si disposeu d’un espai «net» al menjador de casa vostra, teniu l oportunitat de crear conjunts de formes, combinacions en una paret amb quadres diferents, encara que entre ells no hi hagi cap relació prèvia. Al ajuntar-los (alineats, uns sota d’altres, formant un quadrat, envoltant un de gran per varis més xics, etc …), les imatges poden adquirir nous sentits i significats. Les reproduccions d’imatges cèlebres són una aposta segura sempre i quan siguin  de gust i de qualitat Bones reproduccions d’obres d artistes consagrats solen quedar bé En quantes sales d estar hem vist “El colom de la pau” de Picasso o una còpia al saló de “El bes” de Modigliani

 

Apren sobre mobles decoració i quadresQue ens va un estil més  «pop art«, es pot aconseguir un efecte semblant amb un pòster de Lichtenstein o el cartell publicitari multicolor de la sopa Campbell obra d’Andy Warhol. Potser no siguem el símbol de l’originalitat, però si ens identifiquen són benvinguts…

 

 

 

COMPARTE ESTE ARTÍCULO

, , , ,

Comments are closed.

© 2023 Blog Mobiprix. All Rights Reserved.

Todas las marcas y logos están registradas. Mobiprix no se hace responsable de las opiniones vertidas en artículos y comentarios